Med vår breda kompetens inom el kan vi erbjuda allt ifrån elinstallationer av villor och fritidshus, till större elentreprenader.

Våra erfarna elektriker utför alla typer av elinstallationer i Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Ljungskile och Munkedal med omnejd.

Fyll i formuläret om du vill använda dig av en elfirma nära dig.

Du behöver inte anlita flera olika entreprenörer. Vi på Fyrstadsgruppen hjälper både företag, kommuner och privatpersoner med allt från mindre elservice till mer omfattande entreprenadprojekt. Som erfaren elfirma och totalentreprenör kan vi erbjuda helhetslösningar inom elinstallation. Vi tar totalansvar för installationer som standardiserade system för kontor, men även avancerade kraft- och automationsinstallationer för industri och infrastruktur.

Enkelt uttryckt får du lösningar som andas kvalitet inom:

  • El
  • Smarta hem
  • Belysning
  • Brandlarm
  • Övervakning
  • Data, fiber och telekommunikation etc.

Dessutom har du en och samma kontaktperson genom hela processen. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt.

Smart energieffektivisering och energistyrning

Vi vill alla spara tid och pengar samt värna om miljön. Gärna alla tre samtidigt. När vi effektiviserar energianvändningen för dina byggnader, bostäder och lokaler sparar du både på dina egna och jordens resurser. Smart va?

Våra certifierade elektriker i Munkedal, Uddevalla, Ljungskile, Trollhättan och Göteborg med omnejd hjälper dig med energieffektivisering oavsett om det gäller förnyelsebar energi eller andra energikällor.

Vi är ett elföretag med elektriker som kan nybyggnation, ombyggnation och nyinstallation

Du har säkert sett våra välutrustade servicebilar eller liftbilar i din stad. Vi är ofta inblandade i nybyggnation, ombyggnation och nyinstallation på flera platser i hela Västsverige. Det betyder att vi kan finnas med vid projektering av villor och fritidshus oavsett om det gäller belysning, smarta hem, KNX eller något annan installation. Som lokal elfirma nära Munkedal, Uddevalla, Ljungskile, Trollhättan och Göteborg hjälper vi därmed till med skapa fler energisnåla hem och fastigheter lokalt där du bor. Vill du veta mer om vilka elinstallationer våra elektriker utför i ditt område? Kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss