Fyrstads EL AB

– Vår vision är att vara ett av Västkustens ledande teknikföretag inom EL

“Vi hjälper företag, kommuner och privatpersoner med heltäckande lösningar inom el, säkerhet, data, telefoni och energi”.

El-arbeten sedan 1980

Fyrstads EL AB grundades 1980. Likt resten av företagen i Fyrstadskoncernen kännetecknas Fyrstads El av en stabil och gedigen organisation. Denna har bidragit till bolagets tillväxt och att vi nu är en ledande aktör på marknaden i Västsverige. Det är något vi är otroligt stolta över.

Våra verksamhetsområden och vår mission

Vi vill skapa en trygg och kreativ arbetsplats där vår personal kan växa. Hos oss arbetar erfarna elektriker, tekniker, installatörer, projektledare och ingenjörer samt duktig support. Det här gör att vi kan erbjuda spetskompetens inom el, larm, övervakning, passage, tele, solcellsanläggningar mm.

Vi kan ansvara för hela installationsprocessen, från design till installation och service, men även entreprenadprojekt där vi tar ett totalansvar. Vår mission är att erbjuda ett helhetsgrepp till dig som kund, oavsett vilken tjänst du behöver. Med oss behöver du inte anlita flera entreprenörer, vi besitter all kompetens inom alla elarbeten.

Vill du veta mer om våra tjänster inom el? Kontakta oss så får du personlig hjälp.

 

Kontakta oss