Fyrstadsel

Fyrstads EL AB – ett av västkustens ledande teknikföretag inom el

Fyrstads El AB grundades 1980 av Bo Persson och ägs idag av Bo Persson, Dennis Carlsson och Per Wretlund.

Fyrstads El AB är ett företag inom Fyrstadsgruppen. Kontor finns i Munkedal och Uddevalla, men vi utför arbeten över hela landet. Under rubriken ”Om oss” hittar du mer information om både våra systerföretag och vårt moderbolag.

Vi har en lång och bred erfarenhet och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, larm, övervakning och passage. Inom dessa områden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service. Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt. Vid entreprenadprojekt tar vi ett totalansvar för alla installationer såsom standardiserade system för kontor, handel, industri och bostäder till avancerade kraft- och automationsinstallationer för industri och infrastruktur.

Oavsett om det gäller en nyinstallation eller en äldre byggnad som behöver byggas om, underhållas eller trimmas så har vi kompetensen som behövs för arbetet.

Med en bred teknisk kunskap i ett och samma företag kan vi ta ett helhetsgrepp. När du låter oss samordna alla installationer och koordinera montörer med olika specialistkompetenser i ett projekt, får du en helhet som är kostnadseffektiv och miljövänlig. Fyrstads El AB är leverantörs- och fabrikatsoberoende och gör allt för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen över tid med högsta möjliga kvalité. För våra kunder betyder detta i sin tur trygghet, samtidigt som det spar tid och pengar.

Företaget är medlem i arbetsgivarorganisationen Eio.