Fyrstadsgruppen

– ett av Västkustens ledande teknikföretag

 

“Vår vision är ett starkt varumärke för alla bolag i Fyrstadskoncernen. Tillsammans skapar vi trygghet för kunder och personal”.

 

Historien om oss

År 1980 startade Bo Persson Fyrstads El och cirka 30 år senare klev Dennis Carlsson och Per Wretlund in som delägare. År 2012 startades Fyrstadsgruppen som sedan blev moderbolag och en koncern hade därmed bildats ihop med våra dotterbolag. Hos oss arbetar cirka 110 erfarna medarbetare inom projektering, installation, service och administration.

Vi är stolta över att vara en av de främsta helhetsleverantörerna inom el, säkerhet, entreprenadverksamhet samt fastighetsuthyrning i Västsverige och/eller i hela Sverige. Dessutom utför vi flertalet internationella projektuppdrag på konsultbasis. Våra lokaler finns i Västra Götaland med kontor och lagerförsäljning i Munkedal, Uddevalla, Ljungskile (administrativa säte) och Göteborg.

En koncern för alla tekniska lösningar

Vår målsättning är att göra det så tryggt och enkelt som möjligt för våra kunder vid beställning, utförande och leverans. Detta uppnås med vårt breda utbud av tjänster, från fastighetsförvaltning till energieffektivisering, samt genom gedigen kompetens inom respektive område. Med oss har du en och samma kontakt som hjälper dig genom hela processen.

Våra företag

  • Fyrstads EL AB
  • Fyrstads Göteborg AB
  • Fyrstads Konsult AB
  • Fyrstads Teknik AB
  • Fyrstads Entreprenad AB
  • Fyrstads Fastighets AB
  • Fyrstads Bygg & Montage AB

Att arbeta hos oss

Vår personal är grunden vi står på. Därför vill vi skapa en så trygg och utvecklande arbetsplats som möjligt för våra anställda. Detta innefattar bland annat vår satsning på kontinuerlig utbildning av vår personal, men även ett internt arbete för att säkerställa en god arbetsmiljö. Gå till lediga tjänster om du också vill vara med och bygga framtidens lösningar inom el, säkerhet eller entreprenad.

Vill du veta mer om våra tjänster eller vår verksamhet? Kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

Kontakta oss