ElpartnerVäst-1024x768

Elpartner Väst AB – ett rutinerat företag inom elinstallationer och el-service

Elpartner Väst AB förvärvades 2010 av Fyrstadsgruppen och ägs idag av Bo Persson, Dennis Carlsson och Per Wretlund.

Elpartner Väst AB är ett företag inom Fyrstadsgruppen. Kontor finns i Munkedal och Uddevalla, men vi arbetar över hela landet. Under rubriken ”Om oss” hittar du mer information om både våra systerföretag och vårt moderbolag.

Vi har lång och bred erfarenhet och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, larm, övervakning och passage. Inom dessa områden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service. Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt. Vid entreprenadprojekt tar vi ett totalansvar för alla installationer så som standardiserade system för kontor, handel, industri och bostäder till avancerade kraft- och automationsinstallationer för industri och infrastruktur.

Oavsett om det gäller en nyinstallation eller en äldre byggnad som behöver byggas om, underhållas eller trimmas så har vi kompetensen för arbetet.

Med bred teknisk kunskap i en och samma företag tar vi ett helhetsgrepp. När du låter oss samordna alla installationer och koordinera montörer med olika specialistkompetens i ett projekt, får du en helhet som är kostnadseffektiv och miljövänlig. Elpartner Väst AB är leverantörs- och fabrikats oberoende och gör allt för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen över tid med högsta möjliga kvalité. För våra kunder betyder det i sin tur trygghet, samtidigt som det spar tid och pengar.

Företaget är medlem i arbetsgivarorganisationen Eio.