Fyrstads Entreprenad AB

Fyrstads Entreprenad är ett Entreprenadsföretag som tillsammans med Fyrstads-koncernen verkat i elbranschen i över 30år. Fyrstads Entreprenad är en del av koncernen som också består av Fyrstads Teknik, Fyrstads El, Sävedalens El, Fyrstads Konsult, All-El och Elpartner Väst. Företaget är anslutet till EIO och har kollektivavtal med svenska Elektrikerförbundet samt hängavtal med fackförbundet Seko.

Fyrstads Entreprenad utför helhetslösningar och totalentreprenader inom el och infrastruktur. Vi startades under våren 2016 och sysselsätter idag 11 medarbetare. Företaget har kontor beläget i Uddevalla samt Mölndal och våra främsta kunder är byggföretag, fastighetsägare, BRF, industrier samt Statliga & kommunala verksamheter m.fl.

Vi erbjuder dig en positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka och rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. Vi värdesätter vår personal och arbetar aktivt med att ha en välmående och frisk personal.

Våra tidigare projekt har bestått av bland annat den nya NetonNet-butiken som byggdes 2016 i Uddevalla och under 2017 stod nya BMW-Hallen klar i Uddevalla. Fyrstads Entreprenad fick under 2017 förtroendet, med NCC som totalentreprenörer, att genomföra renoveringen av tunnlarna som går igenom Uddevalla på riksväg 44. I dagsläget jobbar vi också med ett större ROT- renoverings projekt i Göteborg med elinstallation i hyreslägenheter, Ställverk i Ulricehamn och Uddevalla.