Fyrstads Teknik AB

– Vår vision är att vara framtidens teknikföretag inom kommunikation

 

“Vi levererar helhetslösningar inom teknik och säkerhet med målsättningen att vara marknadens mest kompetenta och prisvärda entreprenör inom tele-, data- och bredbandsnät”

 

Vår historia om att ligga i teknisk framkant

År 2010 förvärvades I´Connect AB av Fyrstadsgruppen och bytte senare namn till Fyrstads Teknik AB, då verksamheten flyttades från Göteborg till Uddevalla. Idag är vi 11 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Uddevalla med verksamhetsområde i hela landet. Som systerföretag inom Fyrstadskoncernen är vi ett förstaval bland hotell, butiker, kontor och lager.

Under våren 2017 utökade vi med ytterligare en avdelning, vår säkerhetsavdelning. Vi erbjuder nu även effektiva lösningar för kameraövervakning, larm/brandlarm, passersystem och telefoni åt både mindre och större kunder. Denna utökning tillsammans med vår långa erfarenhet gör det möjligt för oss att ansvarar för både projektering och behovsanalysen inför investeringen, samt hela installationen med efterföljande serviceåtagande.

 

En mission för allas intressen

Hållbar utveckling, inarbetade rutiner och hög kompetens är vår grund. Utefter denna arbetar vi med ständiga förbättringar för att öka produktiviteten och minska miljöpåverkan. Detta nås genom våra medarbetares specifika kompetens, medvetenhet kring miljöhänsyn och nära samarbete med dig som kund, samt vidareutveckling inom företaget.

Under rubriken ”Om oss” hittar du mer information om både våra systerföretag och vårt moderbolag.

Har du frågor kring vår verksamhet? Eller vill du veta mer om hur vi erbjuder framtidens teknik nära dig?

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

Kontakta oss