Fyrstads El i Göteborg AB (Sävedalens EL)

– ett teknikföretag inom el på frammarsch

 

“Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar inom elinstallation, säkerhetssystem, solceller och laddstolpar åt företag och offentlig sektor i hela Göteborgsområdet”

 

Historien om oss – snabb utveckling och hög kompetens

Fyrstads El i Göteborg AB grundades 1990 som Sävedalens EL AB och är idag ett etablerat namn inom service, entreprenad, industri, data, säkerhet och kraft i hela Göteborgsområdet. Vad som började som en liten lokal elfirma utvecklades sedan i takt med nya kompetenser som kom till företaget. År 2015 förvärvades All-El Göteborg AB för att stärka vår kompetens ytterligare.

Idag kan Fyrstads El i Göteborg AB leverera högkvalitativa lösningar inom teknik, allt från elinstallationer till installation av förnyelsebar energi. Hos oss arbetar 31 erfarna medarbetare som elektriker, installatörer och projektledare.

 

Vårt mål är att förvalta, vidareutveckla och leverera nästa generations tekniska lösningar

Våra kunders förväntningar gällande utförande och service är otroligt viktiga för oss. Därför är kvalitet och utbildning grunden vi står på. Det gör att vi tryggt kan leverera de senaste tekniska lösningarna med fokus på hållbar utveckling. Detta uppnås även med ett medvetet miljöarbete som påverkar allt från utrustningen vi använder till resorna vi planerar. Allt för en grönare Västkust.

Vill du veta mer om vår verksamhet? Eller behöver du hjälp med el- eller säkerhetsinstallation?

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

 

Kontakta oss