Montering av laddstolpar och laddstationer i Göteborg och Uddevalla med omnejd

Var med och skapa framtidens fossilfria samhälle direkt utanför din dörr. Vi monterar laddstolpar och laddstationer i Göteborg och Uddevalla, nära dig.

Fyll i vårt formulär för mer information.

Fyrstads projekterar, säljer och monterar både laddstolpar och laddstationer i Göteborg och Uddevalla med omnejd. Oavsett om du är en bostadsrättsförening, ett företag, en kommun eller privatperson så har vi lösningar som passar er. Som exempel kan vi leverera en helhetslösning åt en bostadsrättsförening där vi projekterar och planerar var laddstationerna ska finnas, monterar dessa och därefter bistå med energieffektivisering om så önskas. Med oss får du marknadens senaste innovationer såväl som rätt kompetens för effektiv laddning av elbilar.  Om du vill ha hjälp att installera en laddstolpe till din elbil så kan du fylla i formuläret för mer information.

Framtidssäkra dina laddstolpar och laddstationer med oss

Hur laddar man elbilar om tio år? Utvecklingen för elbilar går framåt med rasande takt och lösningar för laddstolpar försöker följa efter. När du köper laddstolpar från oss levererar vi alltid produkter av högsta kvalitet, anpassade till den svenska marknaden, som laddar elbilar både idag och imorgon. Dessutom har vi erfarna elektriker och montörer som klarar av både mindre och mer omfattande projekt där hundratals laddstolpar ska installeras.

Använder du solceller för dina fastigheter? Vi kan även integrera laddstationer med solenergi eller andra energikällor, då får du en ännu grönare lösning för elbilar.

Hjälp med att ansöka om bidrag för investering av laddstolpar i Göteborg och Uddevalla med omnejd

Förnyelsebar energi och laddstolpar är en investering. Nu kan du även ansöka om investeringsbidrag för publika och icke-publika laddstationer. Som en del i Klimatklivet får företag, organisationer, bostadsrättsföreningar mfl. möjligheten till stöd upp 50% av den totala investeringskostnaden. Vi hjälper dig med ansökan och frågor kring hur du uppfyller kraven för att kunna få bidrag.

Vill du veta mer om hur vi installerar laddstolpar åt dina fastigheter? Eller behöver du hjälp med helhetslösningar vid installation av laddstationer? Kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss