Är det dig vi söker?
Eller kan du tipsa om någon
Larm och säkerhetsinstallatör?

Tipsa oss!

Om personen du tipsar om blir anställd belönas du med ett presentkort från Ditt Presentkort till ett värde av 3 000 kr

(Detta presentkort kan bl.a. nyttjas på Etage och Torp Köpcentrum)

Tiden är begränsad så skicka ditt tips redan idag! Du kan skicka via formuläret eller till kontaktperson längre ner i ansökan.

Se tjänsten vi söker här nedan.

______________________________________________________________________________________________

Larm och säkerhetsinstallatör

Har du tekniskt handlag och trivs som bäst när den ena dagen inte är den andra lik? Motiveras du av leda dig själv mot gemensamma mål för att säkerställa hög leveranskvalitet och kundnöjdhet? Nu har du möjlighet att bli Larm och säkerhetsinstallatör hos Fyrstads EL i Munkedal – ett fritt, utvecklande och roligt jobb!

Vem är du

Vi söker Dig som har intresset inom denna tjänst och har lätt för arbeta i grupp men även enskilt. Viktiga egenskaper är att du är ordningssam, positiv, noggrann samt att du drivs av att ta hand om kunder på ett positivt och lättsamt sätt. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Du skall efter upplärning självständigt kunna utföra uppdrag och projekt för våra kunder. En bakgrund inom elinstallation är meriterande, men ej ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att jobba med:
– Passersystem
– Inbrottslarm
– Brandlarm
– TV-övervakning
– Datanät

Vi erbjuder Dig en positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar. Fyrstads El är en trygg arbetsgivare med närmare 40-års erfarenhet. Vi är ett bolag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter till personer som delar våra visioner.

Låter det här som ett jobb för dig?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2019-06-30. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Är det dig vi söker? Skriv några korta rader om dig själv och skicka detta vidare till Mario på mario@fyrstadsel.se Om du har några frågor så är du givetvis välkommen
att ringa 070-557 97 72

Varmt välkommen med din ansökan!

______________________________________________________________

Fyrstads EL – en del av Fyrstadsgruppen

Fyrstadsgruppen – ett av Västkustens ledande teknikföretag

Vi är stolta över att vara en av de främsta helhetsleverantörerna inom el, säkerhet, entreprenadverksamhet samt fastighetsuthyrning i Västsverige.

Vår personal är grunden vi står på. Därför vill vi skapa en så trygg och utvecklande arbetsplats som möjligt för våra anställda. Detta innefattar bland annat vår satsning på kontinuerlig utbildning av vår personal, men även ett internt arbete för att säkerställa en god arbetsmiljö. Vi har stora utvecklingsmöjligheter till personer som delar vår vision och framtidstänk.

Våra företag
– Fyrstads EL AB
– Fyrstads El i Göteborg AB
– Fyrstads Konsult AB
– Fyrstads Teknik AB
– Fyrstads Entreprenad AB
– Fyrstads Fastighets AB
– Fyrstads Bygg & Montage AB

 

Ansök eller tipsa oss