Är det dig vi söker?
Eller kan du tipsa om någon elektriker?

Tipsa oss!

Om personen du tipsar om blir anställd belönas du med ett presentkort från Ditt Presentkort till ett värde av 3 000 kr

(Detta presentkort kan bl.a. nyttjas på Etage och Torp Köpcentrum)

Tiden är begränsad så skicka ditt tips redan idag! Du kan skicka via formuläret eller till kontaktperson längre ner i ansökan.

Se tjänsten vi söker här nedan.

_________________________________________________________________________________________

Elektriker

Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som elektriker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Just nu söker vi elektriker till våra avdelningar i Uddevalla & Trollhättan. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är självgående elektriker då vi nu behöver förstärka upp vårt team både i Uddevalla och Trollhättan.

Vi erbjuder dig

Tjänsten som elektriker på Fyrstads EL innebär en hög frihet under ansvar i ett bolag som har ambitioner att växa och där intern rekrytering är en viktig del i vår strategi. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.

Som anställd på Fyrstads EL AB, som är en del av Fyrstadsgruppen med ca 100 anställda får du chansen att vara med i ett gott gäng.

På Fyrstads EL är vi idag ca 35 medarbetare i Uddevalla, Munkedal och Trollhättan. Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver bli fler medarbetare i vårt team. Vill du vara med och utveckla vårt gäng vidare så är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem är du?

Vi arbetar i team där du kommer ingå tillsammans med andra kompetenta elektriker och serviceledare. För att du ska trivas behöver du ha god samarbetsvilja och hög servicegrad både internt och externt. Vi tror att du drivs av problemlösning och att skapa affärer samtidigt som du är noggrann och har hög yrkesstolthet.

Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker med flera års erfarenhet från yrket. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Du kommer få möjlighet att nyttja en egen servicebil där du har möjlighet att utgå från hemmet.

På Fyrstads EL eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Ansök

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2019-04-30. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Är det dig vi söker? Skriv några korta rader om dig själv och skicka detta vidare till Magnus Wallén på magnus@fyrstadsel.se Om du har några frågor så är du givetvis välkommen att ringa, 0705- 579 840

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök eller tipsa oss