Lokaluthyrning – välj en lokal som passar era behov

Vi bygger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistikhallar, kontorslokaler och industrilokaler.

Fyll i vårt formulär, eller kontakta oss om du vill veta mer om våra fastighetslokaler.

Letar ni efter lediga lokaler som är närmre, större eller mer anpassade efter er verksamhet? Vi kan bygga kontorslokaler helt från grunden efter era behov och agerar sedan som fastighetsägare. Det betyder att vi tar hand om all fastighetsförvaltning som exempelvis översyn av värme, belysning, ventilation och energieffektivisering av kontorslokalen. Ni får företagslokaler, lagerlokal eller logistikhallar som är energieffektiva redan från första början, en smart och kostnadseffektiv lösning som alla tjänar på.  

Från installation till lokaluthyrning

Vi är en lokalt känd aktör inom olika installationer och helhetslösningar i Västsverige. Som fastighetsägare kan vi därmed erbjuda all kompetens som behövs gällande tekniskt kunnande för dina fastigheter. Med vår fastighetsförvaltning på lokal nivå får du hjälp av erfarna elektriker, servicetekniker och installatörer när du behöver det. Hyr en ledig lokal idag!

Vill du veta mer om vår lokaluthyrning och lokalanpassning nära dig? Kontakta oss, så får du hjälp. Eller läs om våra lediga lokaler för att ta del av vårt senaste projekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss