Välj smarta säkerhetssystem för alla dina behov

Din säkerhet är endast så stark som din svagaste länk. Idag ställs fastigheter, byggnader och arbetsplatser inför ständigt nya utmaningar: Att hålla hög säkerhet och på samma gång minst lika hög funktionalitet. Vi har arbetat med säkerhetssystem i Göteborg länge och hjälper dig med det i allt från installation av inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passersystem till helhetslösningar inom säkerhet.

Fyll i vårt formulär här eller kontakta oss här.

Din installatör av säkerhetssystem i Västsverige

Vi på Fyrstadsgruppen installerar både trådlösa och trådbundna larmsystem med uppringare för vidarekoppling till larmcentral och privattelefon. Dessutom erbjuder vi integrerade lösningar för inbrottslarm, kameraövervakning och passagesystem. Här är några fördelar med våra olika säkerhetssystem:

* Passersystem: Enkel passeringskontroll vid alla ingångar, flexibel behörighetskontroll och smart integrering med andra säkerhetssystem som t.ex: Assa Abloy, Omnis (Bewator) och taggar.

* Inbrottslarm: Få pålitlig och detaljerad information som hjälper dig att vidta rätt åtgärd. Med den senaste tekniken håller du dina fastigheter säkra dag och natt. Systemet Galaxy från Honeywell och SPC från Vanderbilt gör att du kan styra allt i mobilen och koppla till central om så önskas.

* Kameraövervakning: Höj säkerheten på ett proaktivt sätt och få digitalt videomaterial tryggt sparat med enkel åtkomst. Styr ditt system med en app eller låt en larmcentral hålla kolla på en eventuell händelse.

Förutom enskilda säkerhetslösningar erbjuder vi även integrering i andra system för att få en så bra helhet som möjligt samt optimal kostnadseffektivitet. Det gör vi bland annat med lokala larminstallatörer samt larm- och kameratekniker i Uddevalla, Trollhättan, Munkedal, Ljungskile, Göteborg och andra delar av Västsverige.

Brandlarm för byggnader i alla storlekar

Har ni stora lagerlokaler som behövs skyddas mot brand? Eller flera mindre byggnader som ska kopplas ihop med en central? Vi installerar utrymningslarm och brandlarm för både mindre och större fastigheter. Vi använder oss bara av centraler som är godkända av SBSC tillsammans med teknik som ligger i framkant gällande brandsäkerhet.

Vill du veta mer om våra olika säkerhetslösningar eller helhetslösningar där projektering ingår? Vi erbjuder även service och support (serviceavtal) efter komplett installation.

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss