Är du i behov av elservice, reparation eller energieffektivisering?

Vi kommer ut och hjälper dig med både små och stora el-arbeten, elservice och reparation där det behövs.

Fyll i vårt formulär eller ta kontakt med oss för personlig service.

Utan fungerande el stannar en del av livet. För många företag och privatpersoner kan elproblem även innebära en direkt eller indirekt kostnad. Våra erfarna elektriker besöker dig med välutrustade servicebilar och gör en felsökning på plats. I många fall kan vi åtgärda problemet där och då. Vi kan även energieffektivisera dina fastigheter, bostäder och lokaler för att göra dem mer kostnadseffektiva.

Här är några exempel på vanliga elservice/renoveringsarbeten som vi kan hjälpa dig med:

  • Reparation av belysning
  • Smarta hem
  • Energieffektivisering
  • Solenergi
  • Värmesystem och pannor
  • Trådlös styrning, plejd mfl.
  • Ljussättning

Elservice för smarta hem

Bor du i ett intelligent hem med smarta funktioner? Oavsett om det är vi som har installerat ditt KNX-system eller inte kan vi bistå med hjälp både när det gäller elservice eller reparation. Givetvis är alla våra elektriker certifierade och har lång erfarenhet av felsökning men också av att åtgärda problem på plats.

Renovering och ombyggnation

Ska ni renovera eller bygga om? Vi är vana att hjälpa till med elservice vid ombyggnation och har varit med om det mesta genom åren, allt från mindre köksrenoveringar till större kommunala ombyggnationer. Det betyder att vi snabbt hittar lösningar på annars svårlösta problem. Med oss får du alltid en klar och tydlig bild över vad kostnaderna kommer att vara och hur omfattande renoveringsarbetet är.

Vår målsättning är att kunna erbjuda bästa möjliga service till dig som kund. Därför får du alltid en och samma kontaktperson för ditt ärende, från början till slut. Enkelt och tryggt. Din expert på service & reparation!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med service & reparation, renovering eller energieffektivisering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss