Solpaneler & Solceller – tänk globalt, köp lokalt

Få energioptimerade byggnader med förnyelsebar energi som spar pengar och värnar om miljön med solceller & solpaneler, både idag och imorgon. Vi levererar helhetslösningar inom solceller & solpaneler till dina byggnader och är en lokal partner med internationell erfarenhet.

Fyll i kontaktformuläret om du vill uppleva fördelen med våra solceller.

Framtidens solenergi med morgondagens kompetens

Vi på Fyrstadsgruppen kan solenergi och mycket mer. Som väletablerad elinstallationsfirma är vi verksamma i hela Västsverige. Tillsammans med Yokk Solar levererar vi nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet, där du som kund får en tydlig arbetsprocess med lösningar som ligger i absoluta framkant gällande teknik.

Yokk Solar är specialister på solfångare och har levererat över 400 system till kunder i Tyskland, England och Sverige. Med vår gemensamma kompetens kan vi garantera dig en helhetslösning inom solenergi, där vi kan hjälpa till från projektering tills att solceller läggs på ditt tak och producerar energi. Dessutom optimerar vi anläggningarna efter dina behov, vilket ger dem de rätta förutsättningarna för att få fram det bästa resultatet.

Som exempel kan vi leverera helhetslösningar inom solenergi till:

  • Lantbrukshallar
  • Industrihallar
  • Lager
  • Affärslokaler
  • Bostadsrättsföreningar och hyresrättshus
  • Villor

En god anledning att välja solpaneler med investeringsstöd

Solenergi är inget nytt. Men i och med att tekniken har utvecklats otroligt mycket, och att systempriserna har sjunkit kraftigt, har solel via solceller vuxit fram som ett mycket intressant alternativ till andra energikällor. Dessutom får du statligt investeringsstöd som privatperson 20% och som företag 20%. Behöver du hjälp med ansökan om investeringsbidrag eller göra en anmälan till nätägaren? Vi hjälper dig givetvis med det – kontakta oss här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Ring oss på 0522-121 74 alt. fyll i formuläret nedan